Word lid

Steun ons door lid te worden van Hart voor Den Haag! Groeien als partij kunnen we niet alleen en we willen graag groeien om dingen in Den Haag te veranderen. Via een lidmaatschap krijgt u ook inspraak en kunt u mee beslissen over belangrijke onderwerpen tijdens onze Algemene Ledenvergadering. Samen kunnen we verandering brengen en met meer leden zijn we sterker!

Word nu tientjeslid en ontvang van ons het Hart voor Den Haag-speldje, bij de steun van 25 euro krijgt u van ons ook een mok met ons logo erbij.

Waarom lid worden van Hart voor Den Haag?

 • Samen met ons werken aan een betere stad.
 • U wordt lid van een partij die naar u luistert en dat in daden omzet.
 • U krijgt jaarlijks een uitnodiging voor onze leden vergadering en andere evenementen die wij organiseren.
 • U krijgt inspraak bij het kiezen van bestuur en kandidaat raadsleden.
 • Lid worden kan al vanaf €10,- per jaar.
Tientjeslid

U leest het goed! Voor een tientje per jaar steunt u onze politieke beweging en draagt u persoonlijk bij aan de groei van de partij. Als welkomstcadeau krijgt u van ons een partijspeld: de groen-gele hartjes van ons logo, waarmee u met ons de stadstrots uitstraalt. Via dit lidmaatschap krijgt u inspraak en wordt u uitgenodigd op al onze (leden)evenementen.

Selecteren
Goldmember (€25)

Wilt u iets meer bijdragen dan een tientje? Dat kan nu als goldmember voor 25 euro per jaar! Als welkomstcadeau krijgt u als goldmember naast onze partijspeld ook een mooie Hart voor Den Haag mok.

Ook met dit lidmaatschap krijgt u inspraak en wordt u uitgenodigd op al onze (leden)evenementen.

Selecteren
Jongeren voor Den Haag (€10)

Wil je als jongere helpen om Den Haag weer bruisend te maken en je bijvoorbeeld in te zetten voor goede voorzieningen en gezelligheid voor jongeren?

Meld je dan aan bij onze jongerenbeweging!

Selecteren

  Lid worden? Vul dan het onderstaande formulier in.


   

  Bij opzegging van uw lidmaatschap wordt geen restitutie verleend, u blijft lid voor de periode dat er betaald is maar uw lidmaatschap zal niet meer worden verlengd.