Volledige kandidatenlijst Groep de Mos bekend: ADO-speler Tom Beugelsdijk in de verdediging

2018-01-13T19:02:06+00:0012 januari 2018|

Richard de Mos: ‘Met deze mooie lijst gaan we het Haagse IJspaleis bestormen’

Nadat Groep de Mos / Hart voor Den Haag eerder deze week haar top 5 presenteerde en gisteren de markante Haagse ondernemer Jelle Meinesz (6) en dartlegende Raymond van Barneveld op dubbel 18 (36), maakt de partij vandaag de volledige kandidatenlijst bekend. ADO-speler Tom Beugelsdijk staat in de verdediging op plek 50. Andere prominente namen op de lijst zijn John van Zweden (15) en DJ Outsiders (49). Barneveld stelde gisteren dat Den Haag met de lokale partij Groep de Mos bullseye gooit. Beugelsdijk sloot zich vorig jaar al aan bij de partij en stelde toen: “Ik ben een echte Haagse jongen en Groep de Mos staat voor de stad Den Haag”!

“Het is fantastisch dat bekende Hagenezen zoals Barney, Beugelsdijk en Van Zweden onze partij ondersteunen,” aldus lijsttrekker Richard de Mos, die stelt een evenwichtige en ambitieuze kandidatenlijst te hebben samengesteld.

De Mos: “Het zijn allemaal kandidaten met hart voor de stad. Ze weten wat er speelt. Ondernemers, sporters, muzikanten, jongeren én ouderen slaan de handen ineen om Den Haag, Scheveningen en Loosduinen weer terug te geven aan de burger. Met onze ombudsmanpolitiek – geen thema is ons te klein – worden we op 21 maart de grootste partij van de stad.”

In de top 10 staan verder de horecaondernemer Ralf Sluijs, Telegraaf-fotojournalist René Oudshoorn, planeconoom William de Blok en Jongerenambassadeur Damiën Zeller.

Zie de complete lijst hier