KARAKTERMOORD OP ONZE WETHOUDERS

Vanmorgen vroeg zijn onze hardwerkende wethouders Richard de Mos en Rachid Guernaoui door mensen van het Openbaar Ministerie onaangenaam verrast met verdenkingen waarin zij zich totaal niet herkennen.

“Het heeft er alle schijn van dat er karaktermoord gepleegd wordt op onze wethouders. Zij strijden te vuur en te zwaard voor een betere stad en voor het dienen van de belangen van onze tienduizenden kiezers. En ja, daar hoort het vechten voor de belangen van ondernemers – de kurk waar onze stad op drijft – zeker bij. Het realiseren van nachtvergunningen en een bruisende horeca behoorden tot de speerpunten tijdens de verkiezingscampagne van maart 2018. Met trots hebben we dit ook in het collegeakkoord gekregen en werken onze wethouders aan de uitvoering”, aldus Hart voor Den Haag-fractievoorzitter Arjen Dubbelaar.

Verklaring van de wethouders De Mos en Guernaoui

“Wij hebben altijd naar eer en geweten gehandeld en zien de uitkomsten van het onderzoek dan ook met vertrouwen tegemoet. We herkennen ons niet in de verdachtmakingen, maar willen dit onderzoek niet frustreren door na dit persbericht verdere mededelingen te doen. We onthouden ons daarom verder van commentaar”, aldus De Mos en Guernaoui die stellen diep geraakt en volledig uit het veld geslagen te zijn.
Inmiddels heeft de burgemeester de beide wethouders gevraagd om tijdelijk niet te werken. Daar geven onze wethouders, met pijn in het hart, gehoor aan. Want het liefst gaan zij meteen weer voor onze prachtstad aan de slag.