Op vrijdagavond 24 juni bestaat de ShoppingNight 10 jaar. Dan wordt de binnenstad van Den Haag de hele avond tot middernacht omgebouwd tot een walhalla voor shoppers vanuit het hele land. De ShoppingNight is een mooi en steevast drukbezocht evenement waarbij de Hofstad op de kaart wordt gezet als dé winkelstad in de Haagse regio en ver daarbuiten.

Voor Groep de Mos is het 10-jarige jubileum aanleiding om het College op te roepen om samen met de organisatie de ShoppingNight twee keer per jaar te organiseren in plaats van de huidige één keer per jaar.

Fractievoorzitter Richard de Mos: “Het zou mooi zijn als we ook een ShoppingNight hebben tijdens Kerst. We hebben niet voor niets een vernieuwde Grote Marktstraat. Laten we daar dan ook flink gebruik van maken en de verdubbelaar inzetten! Hoe mooi zou het zijn als mensen na het bezoeken van de lokale kerstmarkt direct doorkunnen voor kerstinkopen tijdens een gezellige winterse editie van de ShoppingNight?” Groep de Mos stelt schriftelijke vragen aan het College.

Schriftelijke vragen

Lees hier onze schriftelijke vragen.