Groep de Mos ontvangt na oproep vele klachten verkeersveiligheid Scheveningen 

De oproep in de Scheveningsche Courant om verkeersonveilige situaties te melden bleek niet aan dovemansoren besteed; het regenede afgelopen week klachten. Zo zijn er zorgen over de hoge snelheden waarmee er door de Jurriaan Kokstraat wordt gereden en vindt men het zebrapad in de Duinstraat levensgevaarlijk. Het zebrapad bij de kruising Stevinstraat / Nieuwe Parklaan is nagenoeg niet meer zichtbaar. Zo ook de zebra bij de Doornstraat / Zwaardstraat.

“Wat goed dat zoveel mensen in de pen klimmen en ons hebben benaderd om de verkeersveiligheid op Scheveningen te verbeteren”, aldus Groep de Mos fractievoorzitter Richard de Mos, die alle klachten bij verkeerswethouder Tom de Bruin op zijn bureau zal leggen en hem ertoe zal bewegen actie te ondernemen. “Zeker ook omdat ik begrepen heb dat sommige meldingen via BIT-teams al meer dan eens zijn gedaan”.

Melden heeft zin! 

Dat melden zin heeft blijkt wel uit beantwoording op Groep de Mos vragen inzake de verdwenen hondenpoepbak in de omgeving van het gemaal tussen de Kranenburgweg en de Houtrustweg.

De Mos: “Deze staat weer keurig op zijn plaats”