Dartgrootheid Raymond van Barneveld wordt lijstduwer van de kandidatenlijst Hart voor Den Haag/Groep de Mos. De lokale partij heeft de bekende darter en vijfvoudig wereldkampioen kunnen strikken op bullseye, plek 50. 

“Bullseye is ook wat Den Haag gooit als ze massaal op deze prachtige partij gaat stemmen,” aldus Van Barneveld. “Ik heb het vuistdikke Hart voor Den Haag verkiezingsprogramma gelezen. Dat is een boekwerk boordevol met goede plannen voor de stad. Een programma waar ik helemaal achter sta en waarmee Hart voor Den Haag opnieuw de grootste partij van de stad gaat worden. Ik hoop op 14 a 15 zetels, zodat ze écht wat kunnen veranderen in de stad.” 


Richard de Mos, lijsttrekker van Hart voor Den Haag, is blij met zijn 50ste en laatste aanwinst op de kandidatenlijst. ,,We zijn natuurlijk apetrots dat Barney onze partij gaat promoten. We hebben een ijzersterke lijst met oud-wethouders, oud-Tweede Kamerleden en een oud-minister, maar ook met ervaren raadsleden en mensen die met hun poten in de modder staan. We zijn er klaar voor om terug te keren in het stadsbestuur.” 


De Mos dient vandaag om 13 uur zijn kandidatenlijst in.