Richard de Mos van de Haagse lokale partij Groep de Mos / Hart voor Den Haag is een van de 12 semifinalisten van de verkiezing van het Beste Raadslid van Nederland. Hij is daarmee het enige Haagse raadslid dat in de top 12 staat, waarmee hij kandidaten van het CDA en D66 in Den Haag voorbij is gestreefd.

De Mos is zo trots als een pauw op het resultaat: “Bedankt voor alle stemmen! De jury stelt als motivatie in haar rapport dat wij concreet handelen binnen én buiten de raad en een groeiende groep kiezers aantrekken. Dat klopt als een bus: we staan inmiddels op zes zetels in de peilingen en kunnen op 21 maart de grootste partij van Den Haag, Scheveningen en Loosduinen worden.”

Groep de Mos ziet dit als een bevestiging dat de partij op de goede weg is. De partij roept nu haar aanhang op om in deze ronde tot en met 18 maart 08:59 uur opnieuw in groten getale op De Mos te stemmen, want de top 4 met de meeste stemmen gaat door naar de finale op 20 maart in Paradiso in Amsterdam. De Mos: “Dat zou toch fantastisch zijn? Dat wij als lokale partij hart voor Den Haag hebben, mag iedereen weten!”

De verkiezing wordt georganiseerd door campagnebureau BKB, de Volkskrant, omroep WNL en het Periklesinstituut om de hardwerkende raadsleden in Nederland in het zonnetje te zetten.

Stemmen kan via: https://besteraadslid.nl/home/candidate/5a855b105ef4240001d75a24