Raymond van Barneveld ambassadeur kandidatenlijst Groep de Mos

2018-01-11T14:55:25+00:0011 januari 2018|

Van Barneveld: “Met Groep de Mos gooit Den Haag bullseye!”

 

Dubbel 18, ofwel 36, dat is de plek die Neerlands bekendste darter Raymond van Barneveld gaat innemen op de kandidatenlijst van Groep de Mos / Hart voor Den Haag. Hiermee steunt Van Barneveld de lokale partij op weg naar de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart aanstaande.

“Ik heb het binnenkort te verschijnen verkiezingsprogramma van de partij gelezen. Dat is een programma waar ik helemaal achter sta en waarmee Groep de Mos de grootste partij van Den Haag kan worden,” aldus Van Barneveld, die blij is met een partij die hét lokale belang voorop stelt. “Met Groep de Mos gooit Den Haag bullseye!”

Jelle Meinesz 

Van Barneveld is via Jelle Meinesz bij Groep de Mos terecht gekomen. De markante ondernemer zelf staat op plek 6 en wil zich inzetten om de vergaande betutteling van de horeca aan banden te leggen. “Nog steeds is het runnen van een horecazaak als het spelen van Russisch roulette. Bij incidenten wordt niet de dader, maar de horecabaas aangepakt. De wereld op zijn kop! De veel te strenge geluidsnormen nekken jonge poptalenten. Een beleid dat niet past bij het imago van Den Haag als dé popstad van Nederland”, stelt Meinesz die zelf een muziekstudio heeft waar jonge talentvolle bandjes hun carrière begonnen. Bekendere bands, zoals Luminize, oefenen er.

Groep de Mos lijsttrekker Richard de Mos: “We zijn natuurlijk apetrots dat Barney onze partij gaat promoten. Met Jelle hebben we iemand in de top van onze kandidatenlijst die weet hoe het is om als ondernemer door de gemeentelijke regeltjesbulldozer vermorzeld te worden. Met hem gaan we van ondernemen weer een feest maken in Den Haag.”

Eerder deze week presenteerde Groep de Mos al haar top 5. De overige kandidaten worden één dezer dagen gepresenteerd.