20 oktober 2015 Beantwoording Schriftelijke vragen Presentatie gebiedsplannen Segbroek

 

Overeenkomstig Artikel 30 van het Reglement van Orde stelt Arjen Dubbelaar (Groep de Mos / Ouderen Partij) vragen aan de voorzitter van de Haagse gemeenteraad:

1) Bent u bekend met het bericht ‘Presentatie Gebiedsprogramma’s’ (1)? In het bericht staat dat wethouder Joris Wijsmuller op 7 september een presentatie zou geven voor de Gebiedsplannen voor Segbroek.

2) Naar nu blijkt, dankzij de aanwezigheid van Harry Zuidersma, de stadsdeelvoorzitter Segbroek van Groep de Mos, was de presentatie die avond een mislukking. De wethouder presenteerde namelijk helemaal geen Gebiedsplannen. Daar waren de aanwezige buurtbewoners niet blij mee. Klopt dat?

3) Wat vindt u ervan dat er veel tijd en geld wordt besteed aan zo’n presentatie om vervolgens met niks aan te komen zetten, terwijl vantevoren duidelijk in de uitnodiging stond dat de Gebiedsplannen Segbroek zouden worden gepresenteerd?

4) Wat waren de kosten van deze avond? Kunt u in uw beantwoording ook een kostenoverzicht geven van alle andere presentaties van de Gebiedsplannen.

5) Wanneer komt u in Segbroek wél uw Gebiedsplannen presenteren?

 

(1) ‘Presentatie Gebiedsprogramma’s’, De Nieuwe Regentes, 7 september 2015. http://www.denieuweregentes.nl/agenda/2015/09/stadsdeelkantoor-segbroek/

 

Arjen Dubbelaar

Groep de Mos/Ouderen Partij Den Haag