[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”2_3″ layout=”2_3″ spacing=”” center_content=”no” hover_type=”none” link=”” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” dimension_margin=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” class=”” id=””]

5 juni 2018 Beantwoording Schriftelijke vragen Eetcafé Foots

Overeenkomstig Artikel 30 van het Reglement van Orde stelt het lid Sluijs (Groep de Mos / Hart voor Den Haag) de volgende vragen aan de voorzitter van de Haagse gemeenteraad:

1) Bent u bekend met de Facebook-post van de eigenaresse van Eetcafé Foots? (1)

2) Bent u bekend met het feit dat de buren van mevrouw Sewratan camera’s gericht hebben op haar terras aan de voorkant en de tuin aan de achterkant?

3) Bent u het met Groep de Mos / Hart voor Den Haag eens dat het plaatsen van de camera’s een ernstige inbreuk betekenen op de privacy van mevrouw Sewratan en haar gasten? Zo neen, waarom niet?

4) Is het toegestaan om zonder toestemming van mevrouw Sewratan camera’s te plaatsen die gericht staan op haar terras en tuin?

5) Ben u het met Groep de Mos / Hart voor Den Haag eens dat de strijd die de buren van mevrouw Sewratan met haar aan het voeren zijn op een heksenjacht begint te lijken? Zo neen, waarom niet?

6) Bent u het eens met Groep de Mos / Hart voor Den Haag dat mevrouw Sewratan er alles aan doet en aan heeft gedaan om in gesprek te komen met haar buren, zoals ook blijkt uit eerdere schriftelijke vragen van ons (2)? Zo neen, waarom niet?

7) Bent u het met Groep de Mos / Hart voor Den Haag eens dat de buren van mevrouw Sewratan in gesprek moeten gaan met mevrouw Sewratan?

8) Kunt u begrijpen dat alle voorvallen met de boetes, de strijd met de buren, de hoge kosten en de aangebrachte camera’s eraan bijgedragen hebben dat mevrouw Sewratan het ondernemerschap niet meer ziet zitten?

9) Bent u bereid om de opgelegde boetes uit coulance met mevrouw Sewratan kwijt te schelden? Zo neen, waarom niet?

10) Bent u bereid om de geluidsnormen te verruimen binnen de geldende regels waarin uitzonderingen mogelijk zijn? Zo neen, waarom niet?

11) Bent u bekend met de geruchten dat de bovenburen zelf een bedrijf zouden willen vestigen in het pand van mevrouw Sewratan en er derhalve alles aan doen om haar weg te krijgen?

(1) https://www.facebook.com/ssewratan/posts/10216746990526606

(2) RIS298947

[/fusion_text][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_3″ layout=”1_3″ spacing=”” center_content=”no” hover_type=”none” link=”” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” dimension_margin=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_imageframe image_id=”” style_type=”none” stylecolor=”” hover_type=”none” bordersize=”” bordercolor=”” borderradius=”” align=”none” lightbox=”no” gallery_id=”” lightbox_image=”” alt=”” link=”” linktarget=”_self” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” /][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]