Nieuwsoverzicht

Hart voor Den Haag in de bres voor bewoners Buitenklingen Kijkduin

Raadslid William de Blok: “Van inspraak is geen sprake!”

Bewoners van Buitenklingen in Kijkduin zijn zich kapot geschrokken. De Hagenaars kregen onlangs te horen dat er plannen zijn voor nieuwe woonunits van drie hoog achter hun huizen. Ze raken hierdoor niet alleen het prachtige uitzicht op de duinen kwijt, maar ook hun privacy.

Hart voor Den Haag wil elk stadsdeel een stadsdeel-naambord

Raadsleden William De Blok en Nino Davituliani: ‘Naamborden kunnen helpen bekendheid te vergroten van de verschillende stadsdelen’

Reeds vele jaren worden langs de toegangswegen rondom de stadsdelen Scheveningen en Loosduinen middels grote wit/blauw naamborden deze stadsdelen aangegeven. Dit wordt ten zeerste gewaardeerd door zowel bezoekers als de bewoners van de betreffende stadsdelen.

Hart voor Den Haag wil opheldering over wachtlijst zwemles

Raadslid Davituliani: ‘Na weer een incident met een verdronken kindje is het hoogtijd om de wachtlijsten nu echt aan te pakken’

De lokale politieke partij Hart voor Den Haag / Groep de Mos is bezorgd over de lange wachttijden voor zwemlessen na weer een noodlottige ongeval.

De Mos: ‘Stop waanzinnig parkeerbeleid bij gezondheidscentrum De Reef’

In het Gezondheidscentrum De Reef in Ypenburg bevinden zich verschillende soorten aanbieders van zorg, zoals een apotheek en fysiotherapeut. Maar ook een bloedbank, tandarts en fysiotherapeut. U kunt hier dus terecht voor diverse soorten zorg dichtbij huis. De Reef is makkelijk te bereiken per auto, openbaar vervoer of fiets.

Hart voor Den Haag vraagt Loosduiners:“Werkt gemeentelijke aanpak jeugdoverlast?”

Nadat baldadige jongeren zorgden voor nogal wat overlast, zoals brandstichting en vernielingen, in verschillende wijken in Loosduinen, stelde Hart voor Den Haag gemeenteraadslid Janice Roopram schriftelijke vragen gesteld aan het stadsbestuur.

Het stadsbestuur geeft in de beantwoording aan dat de politie en de handhavingsorganisatie al geruime tijd extra aandacht besteed aan jeugdoverlast in Loosduinen.