Meldpunt 2017-12-06T13:39:27+00:00

Meldpunt Parkeren

Beste inwoner of bezoeker van Den Haag, Scheveningen of Loosduinen,

De petitie die Groep De Mos heeft geopend over het betaald parkeren in Den Haag is al ruim 4.000 keer ondertekend. Zowel in onze mailbox als op diverse social media regent het klachten over (betaald) parkeren in de stad.

Daarom hebben wij besloten om een apart meldpunt in te stellen om alle misstanden en problemen met het (betaald) parkeren in Den Haag te kunnen doorgeven. Via dit meldpunt Parkeren kunt u al uw ervaringen, problemen of opmerkingen kwijt die te maken hebben met parkeren in Den Haag.

Of het nou gaat om de invoering of uitbreiding van betaald parkeren bij u in de wijk, te weinig beschikbare parkeerplaatsen in uw straat, slecht onderhouden parkeerplaatsen, overlast van langparkeerders, het nut van de maximum parkeerduur of dat u te weinig uren op uw bezoekersvergunning heeft. Hieronder kunt u alles aan ons melden.

Uiteraard zijn wij ook erg benieuwd naar mogelijke oplossingen en ideeën om het parkeren in Den Haag beter te maken.

De komende maanden zullen wij alle ingezonden mails verzamelen en samenvoegen tot een document wat wij begin volgend jaar aan zullen bieden aan wethouder De Bruijn.

Wij vragen u om zo volledig mogelijk te zijn en zo veel mogelijk informatie door te geven. Zijn er te weinig beschikbare parkeerplekken in uw wijk, vermeld dan ook of dat overdag is of juist in de avond. Heeft u last van autowrakken of langparkeerders, vermeld dan de straat, ter hoogte van welke kruising of welk huisnummer en stuur, indien mogelijk, een foto mee met deze melding. Hoe meer informatie wij van u ontvangen, hoe beter we hiermee aan de slag kunnen.


Als u op de hoogte wil blijven, laat dan uw e-mailadres achter

Heeft u een foto? Deze kunt u hier uploaden (alleen .jpg, .jpeg, .gif en .png)

X