Raadslid William De Blok: “Door een klankbordgroep wordt de kwaliteit van de nieuwe ontwikkelingen van de drie Haagse stationsgebieden verbeterd. 

In de gemeenteraadsvergadering van donderdag 4 april is de door William De Blok ingediende motie die oproept tot het samenstellen van een klankbordgroep aangenomen. De klankbordgroep wordt ingesteld om de toekomstige ontwikkeling van de CID-gebieden – het gebied tussen en rondom de stations Den Haag Centraal, Hollands Spoor en Laan van NOI – in goede banen te leiden. Dit is het economisch hart van de stad en er wordt de komende jaren veel gebouwd.

Raadslid voor Hart voor Den Haag/Groep de Mos, William de Blok, is blij met de brede steun voor zijn voorstel: “De ontwikkeling van de stationsgebieden vraagt veel bijdragen vanuit verschillende expertises. Zowel inhoudelijk, maar ook over hoe de buurt word meegenomen in de plannen. Het is dan ook belangrijk dat er een klankbordgroep wordt ingesteld, die de kwaliteit van het plan en de participatie van betrokkenen in de buurten waarborgt.”

Lees hier onze motie