Jongeren voor Den Haag, voorheen Jong de Mos, is de jongerenbeweging van Hart voor Den Haag. Jongeren voor Den Haag is opgericht op 25 augustus 2016 door enkele enthousiaste Haagse jongeren die allemaal één ding gemeen hebben: het Haagse politieke jongerengeluid luid en duidelijk laten horen en vertegenwoordigen!

En waar kan dat beter dan bij Hart voor Den Haag? Een partij die zich al vaker hard heeft gemaakt voor de belangen van jongeren in onze stad. De bedoeling is om Hart voor Den Haag regelmatig te gaan voorzien van door jongeren geformuleerde standpunten. Een ander doel is om evenementen en politieke cafés, lezingen en inspraakavonden voor jongeren te organiseren. Jongeren voor Den Haag is gelieerd aan Hart voor Den Haag en dus onafhankelijk, hetgeen inhoudt dat wij vrij zijn om onze koers en standpunten te bepalen en de fractie van gevraagd en ongevraagd advies te voorzien omtrent het jongerenbeleid in onze stad!

Jongeren voor Den Haag is een gezellige vereniging en heeft veel te bieden voor haar leden. Onze vereniging heeft vijf belangrijke uitgangspunten:

  • De stem van Haagse jongeren moet gehoord worden;
  • We willen jongeren meer interesseren voor de politiek;
  • Zorgen voor een leuker en bruisender uitgaansleven in Den Haag;
  • Een beter studentenklimaat creëren, onder andere door te zorgen voor goede huisvesting;
  • Zorgen dat jongeren veilig over straat kunnen

De trotse voorzitter van Jongeren voor Den Haag is Didier Schellingerhout.