Raadslid René Oudshoorn: ‘Waar blijven de Duindorpse bushokjes? Laat ouderen en kwetsbare mensen niet langer onnodig in de kou en regen staan!’

Op het Tesselseplein in Duindorp staan al bijna een half jaar geen bushokjes meer. Na ongeregeldheden, waarbij de bushokjes op het Tesselseplein werden vernield, heeft de HTM beide bushokjes half oktober vorig jaar verwijderd. Ook die op de hoek van de Tesselsestraat en de Nieboerweg. Daarbij is heel Duindorp collectief ‘gestraft’ voor de daden van een kleine groep raddraaiers. Hart voor Den Haag/Groep de Mos-raadslid Oudshoorn wil dat het stadhuis bij de HTM gaat aandringen deze met spoed weer terug te plaatsen.

Hart voor Den Haag-raadslid René Oudshoorn is geïrriteerd: “Het is eigenlijk een herhaling van vorig jaar, alleen werden toen de bushokjes op mijn aandringen begin maart weer teruggeplaatst. Nu is daar nog helemaal geen zicht op. Zowel de HTM als de gemeente reageren niet op vragen van de bewoners. Het is eigenlijk best wel zuur dat ze hiermee vooral ouderen en kwetsbare mensen de dupe laten zijn van de daden van een enkeling en dat ook zo lang volhouden. Ik vind het nu wel mooi geweest, het is nog geen zomer en onze ouderen in Duindorp kunnen we niet langer in de kou laten staan! Ik vraag aan het stadhuis er bij de HTM op aan te dringen om de bushokjes met spoed weer terug te plaatsen!”

Hart voor Den Haag/Groep de Mos-raadslid Oudshoorn dient schriftelijk vragen in bij het stadsbestuur.

Lees hier onze schriftelijke vragen