Nadat wij – via Rachid Guernaoui – tapverslagen met NRC hebben gedeeld om onze onschuld te bewijzen, haalt NRC er weer een verzonnen stok uit om mee te slaan. Er zijn door Groep de Mos nooit stemmen gekocht of geronseld.

Smaad, laster(campagne), roddel, & achterklap dus!

Terwijl onze Richard de Mos na 8 (!) maanden nog niets weet of verhoord is; blijft de NRC alles doen om onze partij te slopen. We hebben nieuws: dat gaat jullie NOOIT lukken.

#weblijvenstaanvoordegewoneman

In 2018 hebben we ons met tientallen vrijwilligers uit de naad gewerkt om de mooie plannen van onze lokale partij, in een maandenlange, ‘maak ons de grootste’, campagne zichtbaar te maken. Door weer en wind ging de golf van groen-gele jasjes door alle wijken van de stad. Alle Haagse brievenbussen hebben we keer op keer gevuld met flyers. Met het grootste plezier hebben we ons letterlijk de blaren op de poten gelopen. Alles voor dat ene doel: met Hart voor Den Haag onze stad een boodschap van hoop en optimisme te brengen, waarbij we een luisterend oor hebben voor al haar inwoners. Waarbij we werken met probleemoplossende politiek – de Ombudspolitiek.
Op 21 maart 2018 schreven we geschiedenis. Voor het eerst in de historie werd een lokale politieke partij de grootste van Den Haag. Dat is gelukt met een geweldig verkiezingsprogramma, noeste arbeid en daardoor heel veel steun van al die mensen in de stad die zich eindelijk gehoord voelen. Voor die mensen doen wij het.
Mocht blijken dat de heer Erdinc Akyol heeft gehandeld op de wijze die NRC op basis van één anonieme bron beschrijft, neemt Hart voor Den Haag/Groep de Mos daar met klem afstand van. Voor stoere teksten die hij blijkbaar aan de telefoon uitgeslagen heeft kan onze partij geen verantwoordelijkheid dragen.
Wij zijn in handen van onze bijna 33.000 kiezers en daar blijven wij dag in, dag uit voor knokken!