Geen verhuisstress maar een gezellig dagje uit voor de bewoners van Woonzorgcentrum Tabitha!

Ouderen met een lichtverstandelijke beperking, woonachtig in Woonzorgcentrum Tabitha, hebben op dinsdag 22 januari een dagje uit gekregen.  Van een activiteitenbegeleidster vernam raadslid Janice Roopram dat er een verhuizing in de planning staat. De ouderen zijn eerder verhuisd van de Neptunusstraat naar de Mozartlaan in Loosduinen en zijn op dinsdag 22 januari verhuisd naar de Kiwistraat.

Dankzij een anonieme donateur heeft Hart voor Den Haag/Groep de Mos een dagje uit kunnen realiseren voor de ouderen, in plaats van een dag verhuisstress. Hierdoor hebben de ouderen geen overlast ervaren van de verhuizing. Roopram: “Verhuizen an sich is al een ingrijpende gebeurtenis.

De begeleiding/ondersteuning van deze ouderen verliep zeer goed, zeer veel waardering en alle krediet voor de vrijwilligers en het personeel. En ik ben heel blij dat we als partij deze mensen een mooie dag hebben kunnen verzorgen, met hulp vanuit ons eigen netwerk want dankzij een donateur hebben we dit kunnen doen. Geweldig!”

Op het programma stonden onder meer een koffietafel, een uitgebreide lunch, entertainment door de zingende slager en afsluitend was er nog een bingo. Ook voor het vervoer werd gezorgd.

Foto’s: Hart voor Den Haag/Groep de Mos