Vanavond heeft een geheime afvaardiging van Hart voor Den Haag/Groep de Mos zich voorbereid op de Hofvijver Regatta van aanstaande zaterdag. De Hofvijver Regatta is een 200 meter boord-aan-boord benefietwedstrijd in de Haagse hofvijver, waarbij bedrijven, politici, studenten en andere geïnteresseerden deelnemen. Deze jaargang wordt er geroeid voor het Nationaal MS Fonds en er zijn verschillende teams met in totaal 160 deelnemers.

Vanuit Hart voor Den Haag bereidden raadsleden Jelle Meinesz, Damiën Zeller en bestuurslid van de Jongerenvereniging Lorraine Groeneveld zich vanavond in het diepste geheim voor op het terrein van de studentenroeivereniging H.S.R.V. Pelargos. Ook partijwoordvoerder en oud-raadslid Elias van Hees was van de partij.
De vier laten gezamenlijk weten: “We hebben een leerzame en gezellige namiddag gehad bij Pelargos, maar hopen vooral dat er komende zaterdag veel geld wordt opgehaald tegen deze vreselijke auto-immuunziekte. Mensen kunnen voor 5 euro een eendje aanschaffen via info@hofvijverregatta.nl of natuurlijk bij het evenement zelf. Komt dat zien!”

Foto’s door Richard Mulder