Fractievoorzitter Dubbelaar: ‘Het bekende ruiterstandbeeld op de Laan van Wateringse Veld is beschadigd. De emmer is vermist en dat is dus geen grap!’

Vanuit het Hoge Veld in de wijk Wateringse Veld kreeg fractievoorzitter Arjen Dubbelaar een aantal verontruste klachten van bewoners. De emmer van John Wayne is vermist?! De politicus van de lokale politieke partij Hart voor Den Haag/Groep de Mos woont zelf ook in de wijk. Dus ging hij op onderzoek naar de vermiste emmer.

Dubbelaar: ‘Jazeker, ik dacht dit is een grap. De eerste e-mail die ik ontving was namelijk ook niet helemaal duidelijk. Er was een emmer vermist op de Laan van Wateringse Veld. Nadat ik hierna ook van andere bewoners signalen ontving dat er iets vermist of gestolen was van het standbeeld, ben ik langs gegaan om te kijken. Wat er precies gebeurd is, is niet helemaal duidelijk, maar vast staat dat er iemand aan heeft gezeten’.

De emmer over het hoofd van het ruiterstandbeeld is vermist. De fractievoorzitter van Hart voor Den Haag/Groep de Mos gaat het stadhuis vragen om het standbeeld in originele staat te herstellen.

Lees hier onze schriftelijke vragen