De Mos: “De grootste worden én de stad besturen: daar gaan wij voor!”

In de tweede peiling van de gemeente Den Haag groeit de lokale partij Groep de Mos / Hart voor Den Haag verder door: van 5 naar 6 zetels. Deze peiling bevestigt dat Groep de Mos de grootste partij van Den Haag kan worden. Met slechts één zetel achterstand op de VVD is Groep de Mos op dit moment de tweede partij.

“We horen van veel inwoners en ondernemers dat men snakt naar verandering. Dat kan door op 21 maart te kiezen voor een lokaal geluid. Als wij de grootste partij worden, dan kunnen wij die verandering ook echt realiseren”, aldus Groep de Mos lijsttrekker Richard de Mos, die hoopt dat nog veel meer mensen kiezen voor de partij die de belangen van Den Haag en Scheveningen voorop stelt.

Tweestrijd met de VVD 

De peiling laat zien dat Groep de Mos blijft doorgroeien en dat de strijd om de grootste partij van Den Haag zal gaan tussen Groep de Mos en de VVD.

“Landelijke partijen hebben geen oog voor het lokale belang en worden aangestuurd door landelijke partijbureaus, die geen gevoel met de wijken hebben. Zo geeft de VVD keer op keer steun aan beleid waar de burger niet op zit te wachten, zoals de uitbreiding van betaald parkeren. En dat zijn geen Halbe-waarheden”, aldus De Mos.

De juiste thema’s in verkiezingsprogramma 

De peiling bevestigt opnieuw dat het verkiezingsprogramma van Groep de Mos / Hart voor Den Haag naadloos aansluit op de belangrijke thema’s, zoals veiligheid, het bestrijden van criminaliteit, bereikbaarheid, parkeren en een goede (ouderen)zorg.