Uitreiking vindt plaats tijden ‘Meet & Greet’ bijeenkomst

Groep de Mos heeft een trofee in het leven geroepen voor Hagenaars die door hun oplettendheid hebben bijgedragen aan het verbeteren van hun stad.
Partij-voorzitter Henk van Schepen: “Groep de Mos wordt vaak aangesproken door Haagse burgers, bewonersorganisaties, winkeliers en andere belanghebbenden. Zij signaleren problemen, komen met goede ideeën of zelfs met pasklare oplossingen, die door onze fractie op de politieke agenda worden gezet. Omdat wij niet zonder de inbreng van deze wakkere burgers kunnen, heeft het bestuur van de vereniging besloten om te komen met de ‘Wakkere Hagenaar’ trofee”.

Voor dit jaar heeft het bestuur de volgende personen genomineerd:

  • Irma Vlasblom, beheerder van de Facebookpagina ‘La Haye toen en nu’. Irma overspoelde onze fractie met bruikbare tips en suggesties. Een echte nieuwswatcher.
  • Alain Clement, de beheerder en cameraman van de website ‘Groen Geel Hart’. Alain tipt onze fractie over het laatste ADO-nieuws, maar ook over andere sportevents, zoals Hijs Hokij, waar zijn camera onze ogen zijn.
  • Orlando Winter, voorzitter van Bewonersorganisatie Schipperskwartier, met wie onze afdeling Groep de Mos Laak hard heeft geknokt om wijkcentrum Vliethage (nu Trefpunt Vliethage) weer aan de burger terug te geven.
    De winnaar zal komende dinsdag, 11 oktober, tijdens de ‘Meet & Greet’ van Groep de Mos bekend gemaakt worden.

Locatie ‘Meet & Greet’: strandrestaurant De Waterreus, Strandweg 3, Scheveningen. Inloop vanaf 19.00 uur