Raadslid Dubbelaar: ‘Betaald parkeren alleen bij draagvlak en noodzaak’!

Om de inwoners van het Haven-, Geuzen- en Statenkwartier inzicht te geven in de stemverhoudingen bij het tot stand komen van betaald parkeren, gaat Groep de Mos de komende week folderen op Scheveningen.

“Er zijn partijen die ten onrechte de indruk wekken dat zij gestreden hebben tegen het invoering van betaald parkeren. Met deze folder willen wij laten zien hoe het werkelijk zit”, aldus Groep de Mos raadslid Arjen Dubbelaar, die stelt dat betaald parkeren alleen wenselijk is als er in meerderheid draagvlak voor is, de noodzaak er is en het parkeerprobleem na het invoeren van betaald parkeren ook daadwerkelijk opgelost wordt. “Het merendeel van de bewoners en ondernemers zijn nu compleet verrast en hebben geen inspraak gehad bij de totstandkoming van dit parkeerbeleid. Dat moet anders!”

Groep de Mos hoopt bij de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018 groot genoeg te worden om het beleid ten aanzien van betaald parkeren te herzien of te wijzigen. Dubbelaar: “Dit alleen in nadrukkelijke samenspraak met bewoners en ondernemers. Die roepen wij dan ook massaal op om ons te voorzien van suggesties en tips via scheveningen@groepdemos.nl”.