De tegen kanker vechtende en daarvoor uitbehandelde Eugene Brehen is gisterenmiddag door het bestuur van de vereniging Groep de Mos benoemd tot Erelid van de partij. Eugene ontving in het Jacobshospice uit handen van fractievoorzitter Richard de Mos deze meer dan verdiende onderscheiding.

De Mos: “Eugene is een Groep de Mosser van het eerste uur en was bij de laatste gemeenteraadsverkiezingen van maart 2014 onze nummer 4 op de kandidatenlijst. Zijn tomeloze inzet voor de partij, zijn kloppende hart voor Scheveningen en zijn muzikale inbreng binnen onze vriendenclub maakten een benoeming tot Erelid meer dan gerechtvaardigd”.

De mannen hadden gisteren, in het bijzijn van Eugene’s lieve vrouw, veel te bespreken. Over het leven, de laatste partijperikelen en natuurlijk over Eugene zijn grote passie: Scheveningen.

“Deze Indische Scheveninger bleek ook gisteren weer zo trots als een pauw op zijn dorp. We bespraken ondermeer het succes van het Historisch Festival Scheveningen, waar Eugene een enorme bijdrage aan heeft geleverd. De dik verdiende onderscheiding vanuit onze partij deed onze Eugene zichtbaar goed”, aldus De Mos.

Mensen die Eugene een hart onder de riem willen steken of gewoon even willen stilstaan bij het feit dat Eugene een geweldige vent is, die altijd in ons hart zal blijven, kunnen dit kenbaar maken op zijn FaceBook-pagina.