Raadslid Dubbelaar: “Wat een krenten in het stadhuis! Gratis parkeren met Oud en Nieuw moet blijven!”

De laatste dagen van 2016 zijn weer aangebroken. Waar tijdens vorige jaarwisselingen gratis geparkeerd kon worden op plaatsen waar parkeerautomaten waren afgesloten of verwijderd, kiest de gemeente Den Haag er dit jaar voor om geen parkeerbewijzen meer te printen. Daarmee blijft de verplichting om te betalen.

Groep de Mos-raadslid Arjen Dubbelaar is woest, “Wat een ongelooflijke krenten hebben we in ons stadsbestuur zitten. De autohaat druipt er van af. Waar je voorheen op oudejaarsavond nog gratis kon parkeren bij familie of vrienden, hebben ze nu weer wat gevonden om bewoners van onze stad extra kosten in rekening te brengen. Ik krijg er spontaan uitslag van!”

Parkeerautomaat

Tijdens de jaarwisselingen worden er geen betaalbewijzen geprint bij betaalautomaten. Van 30 december tot en met 1 januari zijn de parkeerautomaten aangepast. Waar in het verleden een parkeerticket achter het raam van de auto geplaatst moest worden, volstaat nu het invoeren van kenteken. In Den Haag is in het afgelopen jaar kentekenen-parkeren ingevoerd.

“Dit geloof je toch niet! Dit is echt de meest schaamteloze manier van geld binnen harken die ik in tijden heb gezien. Ik heb ook zeker goede voornemens voor het nieuwe jaar. Jazeker! Keihard blijven strijden tegen deze ongelooflijke autohaat van Haagse coalitiepartijen CDA, D66, Partij van de Arbeid, Haagse Stadspartij en ook de VVD. Uw auto is gewoon een melkkoe in Den Haag en dat moet eens stoppen!, aldus een strijdbaar Groep de Mos-raadslid Arjen Dubbelaar.

Lees hier schriftelijke vragen