De drempels voor basisschool De Vijver zijn eindelijk vervangen. Eind maart maakte Groep de Mos raadslid Dubbelaar via Twitter (1) een melding van kapot gereden drempels voor basisschool De Vijver in het Wateringse Veld.

Toen na de zomervakantie bleek dat de kapot gereden drempels nog steeds niet waren vervangen en zijn fractievoorzitter Richard de Mos schriftelijke vragen ging stellen aan het stadsbestuur over schrikbarende onderzoekcijfers van Veilig Verkeer Nederland, besloot Dubbelaar om direct aan te sluiten met zijn vragen over de drempels.

Inmiddels zijn de drempels vervangen voor nieuwe exemplaren.

Groep de Mos raadslid Dubbelaar, “Geweldig dat de verkeerssituatie voor basisschool De Vijver weer op orde gebracht is en de kapotte drempels eindelijk zijn vervangen. Dat het ruim een half jaar moet duren is wel zorgelijk, maar ik ben blij dat het is opgelost. Dit is nu een perfect voorbeeld van lokale politiek. Het gaat niet altijd om een miljoenenproject, maar ook deze dingen zijn voor ons belangrijk om op te pakken. Voor kinderen op deze school is het echt een grote verbetering!”

 

(1) Twitter bericht Arjen Dubbelaar, https://twitter.com/ArjenDubbelaar/status/581457858530840577
(2) Haagmedia, Bij vier op vijf scholen is verkeerssituatie onveilig – http://www.haagmedia.nl/bij-vier-op-vijf-scholen-is-verkeerssituatie-onveilig/
De Groep de Mos commissie stadsdeel Escamp roept alle inwoners van het Wateringse Veld op om verbeterpunten in de wijk te melden. Dit kan door het sturen van een email naar escamp@groepdemos.nl of via www.groepdemos.nl