Vraag & antwoord

Doe mee! Stel uw vraag en u krijgt van ons wel een antwoord. Onze partij neemt uw vragen serieus en vindt het belangrijk dat elke stem gehoord wordt. Zo bouwen we samen aan onze maatschappij en het Hart voor Den Haag.Inspraak

Welk agendapunt brengt u in? U hebt tenslotte inspraak! Zo kunt u meehelpen bij het voorbereiden, vormen of uitvoeren van beleid van de overheid. Een recht waar we trots op kunnen zijn en gebruik van kunnen maken. Dus, wat vindt u belangrijk?

Uw agendapunt

Doneren

Groep de Mos krijgt, als plaatselijke partij geen cent subsidie! Waar landelijke partijen beschikking hebben over een subsidiepot van soms wel vele miljoenen, moet Groep de Mos al haar activiteiten financieren uit lidmaatschapsgelden en donaties. Steun ons daarom in ons werk voor Den Haag, Uw bijdrage helpt ons straks campagne te voeren en de grootste partij van Den Haag te worden.

Vereniging Groep de Mos heeft een ANBI status.

Bekijk hier het verslag van de campagne-inkomsten van Groep de Mos tijdens de campagne voor de verkiezingen van 21 maart 2018.

Doneren

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief waarin wij u op de hoogte houden van alle ontwikkelingen in de Haagse politiek en hoe wij daar in staan, maar ook van de zaken die wij als Groep de Mos voor elkaar weten te boksen.

Lidmaatschap
Groep de Mos

Waarom zou u lid worden van Groep de Mos?

  • U steunt ons in ons werk voor de stad.
  • U wordt lid van een partij die naar u luistert en dat in daden omzet.
  • U wordt abonnee van onze nieuwsbrief waarin wij u op de hoogte houden van alle ontwikkelingen in de Haagse politiek en hoe wij daar in staan, maar ook van de zaken die wij als Groep de Mos voor elkaar weten te boksen.
  • U krijgt jaarlijks een uitnodiging voor de ALV en daarnaast voor diverse andere evenementen die wij organiseren.
  • U krijgt inspraak bij het kiezen van bestuur en kandidaat raadsleden.
  • Lid worden kan al vanaf €10,- per jaar
Lid worden