In een splinternieuw seizoen van het PowNed-programma De Gevaarlijkste Wegen van de Wereld wagen verschillende BN’ers zich in koppels aan angstaanjagende, maar vaak schitterende routes. Van extreem hoge bergpassen tot smalle modderwegen en van grindpaden langs diepe afgronden tot spectaculaire jungleroutes.

Een bijzonder gevarieerd gezelschap deelt tijdens het rijden lief en leed met elkaar. Dat zorgt voor open gesprekken en humor, maar ook voor diepgang en soms een traan. BN’er-koppels die elkaar tot aan de deelname aan De Gevaarlijkste Wegen amper kenden, komen nader tot elkaar en leren elkaar soms noodgedwongen beter kennen dat ze vooraf misschien wel gewild hadden.

In dit seizoen gaan PowNews-verslaggeefster Nadia Palesa en Hart voor Den Haag-politicus Richard de Mos de uitdaging aan in Argentinië, happen oud-profvoetballer Wim Kieft en zangeres Meau zand in Tunesië en schreeuwen influencer Wildebras en acteur Martijn Fischer het uit in Bulgarije en Griekenland. In aflevering 4 trekken seksuologe Goedele Liekens en voormalig Real Madrid-speler Royston Drenthe door de Zuid-Afrikaanse wildernis. Radio-dj Nellie Benner (3FM/PowNed) vertrekt met presentatrice Evi Hansen naar Colombia, terwijl presentatrice Sosha Duysker de Georgische bergen in duikt met acteur Harry Piekema.

Het nieuwe seizoen van De Gevaarlijkste Wegen is geproduceerd door Warner Bros. International Production Nederland en is vanaf 31 januari wekelijks te zien rond 20.25 uur op NPO 3.

Bron bericht: PowNed