DE FRACTIE

Richard de Mos

Richard de Mos

Als fractievoorzitter van onze partij zet ik me dagelijks in om deze stad beter te maken. Tienduizenden mensen hebben op mij gestemd. Die stemmen wil ik te vuur en te zwaard verdedigen samen met mijn fractie! Ombudspolitiek zit mij in het bloed en hiermee zijn we als partij groot geworden.

Arjen

Arjen Dubbelaar

Als woordvoerder veiligheid zet ik me in voor een veiligere stad en een harde aanpak van criminaliteit en straatterreur. Ik ben geboren in het Leyenburg Ziekenhuis en woonde tijdens mijn jeugd vlakbij van de Leyweg. Mijn basisschool stond achter de Hema in de Tinaarlostraat, als kleine jongen liep ik er dagelijks. Escamp zit voor altijd in mijn hart.

René Oudshoorn

Als dierenliefhebber met o.a. natuur in mijn portefeuille zet ik me graag in voor dierenwelzijn in onze mooie stad. Het hondenbeleid loopt vergeleken met andere steden nog achter, dus zet ik me in voor ruimere uitrengebieden en mooie omheinde uitlaatplekken.
Janice

Janice Roopram

Als raadslid ben ik er voor u! U staat dagelijks centraal in mijn werk; dit is waar ik me iedere dag voor wil inzetten. De zorg in onze stad, de werkgelegenheid en goede voorzieningen voor mensen die het écht nodig hebben zijn belangrijk.
Ralf

Ralf Sluijs

Het Haagse MKB is met ruim 39.000 bedrijven, de ruggengraat van onze lokale economie! De bakkers, slagers, restaurants en hotels zorgen voor banen en levendigheid. Deze ondernemers zijn de hardwerkende Hagenaars waar ik iedere dag voor wil knokken.
Nino

Nino Davituliani

Als woordvoerder Onderwijs, Cultuur en Sport en stadsdeel Laak vind ik het belangrijk dat de jeugd zich kan ontplooien, maar er zijn ook strenge regels nodig. Bijna drie procent van de Haagse jongeren verlaat school vroegtijdig, dus heb ik gepleit voor een maatschappelijke dienstplicht op straffe van stevige handhaving van de zoekplicht en arbeidsplicht in de bijstand door de gemeente.

Jelle Meinesz

Het verkeer in onze stad is geen pretje. De gemeente maakt er een potje van door vele wegen te versmallen en parkeerplaatsen weg te halen. Natuurlijk is de fiets een mooi vervoermiddel, maar lang niet altijd een oplossing. Het stadsbestuur moet dus veel meer oog hebben voor de automobilist, want veel mensen hebben gewoon een auto nodig voor hun werk of gezin.
william de blok

William de Blok

Als woordvoerder Ruimte van de grootste partij in Den Haag, wil ik ervoor zorgen dat de inwoners van onze stad gehoord worden. Of het nu gaat om problemen met een woning zoals vocht en schimmel of andere zaken die het woongenot beperken. Iedereen verdient een goede en betaalbare woning. Dat klinkt logisch, maar met de voorspelde inwonersgroei in de stad is dat een hele uitdaging.
Frans

Frans Hoijnck van Papendrecht

De zorg voor mensen en zorg voor beeldbepalende plaatsen en gebouwen in onze stad! Dat is waar ik me in de raad over mag ontfermen. Met de portefeuilles Welzijn, Monumentenzorg en Media. Als bewoner van Wateringseveld heeft stadsdeel Den Haag Zuidwest mijn bijzondere aandacht. En die aandacht voor dit stadsdeel is hard nodig!
Mohamed Balah

Mohamed Balah

Trots op mijn Den Haag, geboren in de Schilderswijk en woonachtig in Den Haag Zuid West. Hagenaar of Hagenees voor mij is een ieder die mee doet, werkt, de taal beheerst en onze waarden en normen accepteert Hagenaar en Hagenees. Zij die willen en niet kunnen door verschillende redenen?
Monique-van-Stuijvenberg

Monique van Stuijvenberg

Als fractievertegenwoordiger, zet ik me volop in voor mensen die helaas moeten leven in armoede, afhankelijk zijn van de voedselbank en/of schuldhulpverlening, of dakloos dreigen te raken of al zijn. Daarnaast houd ik me ook bezig met de “taxibus”, het openbaar vervoer en alles rond het aanvragen van parkeervergunningen voor mensen met een beperking.